×

Medicina personalizată: “Personalized Healthcare”

În lumea complexă de produse farmaceutice și de sănătate, un medicament care funcționează la un singur pacient, poate să nu fie eficace la altul. Imaginați-vă însă o lume în care medicamentele sunt adaptate perfect la nevoile medicale ale unui individ.

Progresele în înțelegerea pe care o aveam asupra bazei genetice a bolii au permis ca „medicina personalizată” să se mute din domeniul science fiction-ului în aplicații din lumea reală.

Companion diagnostic

Strategia noastră de a lucra cu partenerii din industria farmaceutică a adus pe piața de teste de diagnostic pentru identificarea pacienților cu cea mai bună sansă pentru alegerea unei terapii de succes.

“Companion diagnostic” este o baterie de teste pentru asistența medicală personalizată, ce permite medicilor ca, o dată ce boala a fost diagnosticată, să aleagă cel mai bun tratament posibil, pe baza profilului genetic personal al pacientului.

Putem astfel să combinăm diagnosticul și tratamentul într-un singur pachet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la OMNIgen.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: