×

OMNIVET IMPEX S.R.L. este o companie cu capital exlusiv privat, infiintata in Romania in anul 2004. Omnivet este partener exclusiv al unor companii prestigioase din intreaga lume.

Cu un portofoliu de peste 150 de clienti (spitale, laboratoare private, centre medicale, laboratoare sanitar-veterinare si institute de cercetare) Omnivet ofera solutii pentru a permite partenerilor nostri sa obtina rezultatele de care au nevoie in cel mai scurt timp posibil cu cele mai inovatoare tehnologii, in diferite domenii:

  • Cercetare si Inovare (prin tehnici PCR, qPCR, secventiere, NGS)
  • Diagnostic molecular uman (prin tehnici NAT, qPCR, pirosecventiere, hybrid capture, NGS) pentru diferite tipuri cancere, boli infectioase virale si bacteriene si serologic (ELISA) pentru tuberculoza latenta.
  • Testare sindromica
  • Screening
  • Identificare umana (determinarea paternitatii si a profilelor umane pentru cazuri judiciare sau baza de date prin fluxuri de lucru validate)
  • Diagnostic veterinar, sanatate animala si siguranta alimentelor (prin tehnici ELISA, PCR si qPCR)

Valorile noastre stau la baza succesului nostru.

La OMNIVET, lucrăm cu pasiune pentru a atinge viziunea și obiectivele noastre:

  • sa aducem valoare pentru clienți, pacienți, angajați si partenerii noștri.
  • sa consolidam încrederea și sa construim relații solide cu clienții și angajații deopotrivă.
  • sa depunem eforturi pentru gasirea celei mai bune soluții posibile – indiferent de situație – inovatoare, economica, eficienta, eficace si la momentul potrivit.

Misiunea noastră este de a face posibila imbunătăţirea calităţii vieţii prin facilitarea accesului la descoperirile din domeniul biologiei moleculare traduse in solutiile de diagnostic si cercetare oferite clientilor nostri.

Succesul nostru este dat de rezultatele partenerilor nostri.

Viziunea noastră imaginează o lume în care solutiile propuse de noi sa duca la o intelegere mai buna a bazei moleculare a bolilor umane și veterinare si sa aduca îmbunătățiri unei game largi de aplicații, cum ar fi: screening-ul și diagnosticul clinic.

Strategia noastră este de a ajunge in poziția de lider în abordarea nevoilor în schimbare rapidă ale clienților, promovarea inovației și transformarea probelor biologice în descoperiri moleculare valoroase.